Lördag.

Vaknade kl 10 igen -.- skulle ut & gå men orkade inte alldeles för varmt!
Så jag gick upp & kranade om älsklingen.. Men sen gick ja ner & åt frukost och sen klädde jag på mig, har den turkosa tunikan som jag färgade igår:)
Sen va ja på konsum & handlade, guud det är så grymt soligt & varmt, lite för varmt, men man ska inte klaga nu när sommaren äntligen har kommit ! Senare ska jag, mamma, johan & Inga-lill till anita (min moster) och grilla med alla dom där hemma:)
Efter de åker vi och hämtar en cykel som jag ska få av en som heter kjell! :D
Tycker så synd om mina älsklingar(hundarna) för dom bara ligger bakom soffan och underbord för det är så varmt åt dom små stackrarna, om jag hinner så tar jag med dom och badar ikväll..


Här kommer en bild på hur linnet blev iallafall:)


Fredag.

Dagen började med att jag klev upp klockan 10, då drog jag på mig träningskläderna och tog med mig en vattenflaska och gick ut &gick/ jogga. Så när jag hade joggat och gått klart så gick jag till färghandeln och köpte färg, det blev turkos färg som jag ska färga en tunika och ett linne i. Efter det så blev det frukost, sen duschade jag & Nu sitter jag här och väntar på att färgningen ska bli färdig. Spännande och se hur det blir. Men jag är rädd att jag kommer ångra att jag färgade det vita linnet, men men ! får se hur det blir..
Så har iaf min dag sett ut hittills. . Nu snart så ska jag fixa håret och sminka mig och dra på mig kläder. Det blir ett par svarta leggins, röd/svart tunika eller en turkos/svart tunika. :)
Skriver kanske lite mera senare. Ha det bra så länge!


(`v´)

`v´

Hej gott folk.
Nu har ja skaffat blogg, hade en innan men ja va aldrig inne på den för ja förstår inte så mkt haha, så nu har ja tappat bort lösenordet dit -.-  Men nog om det.
Dagen började med att jag vaknade vid 10 och då tog jag och älsklingen en promenad i solen innan frukost, skönt var det. Det känns äntligen att sommaren har kommit nu! Det är så skönt.Har blivit lite brun också, men mer vill jag bli, :)  Senare idag ska vi iväg och bada med hundarna:) Kanske lägger upp någon bild och skriver lite om de senare..:)

Det får bli en bild på en blomma nu eftersom det är sommar:)


RSS 2.0